Cine suntem ...

SC MariDav Italia Srl este o societate comerciala care se ghidează după “CONCEPTUL DE A TRAI IN ARMONIE CU NATURA IN CASA TA” - economic.

Firma nostră este specializată ȋn vânzarea de SALTELE, MOBILIER, Cismele de gradina și CORPURI de ILUMINAT.

In site-ul nostru veti gasi totul despre corpurile de iluminat, saltele de pat si mobilier. Iluminatul perfect ne imbunatateste starea de spirit si genereaza un ambient personal, numai al noastru. Prin urmare venim in intampinarea dumneavosatra cu un mare sortiment de corpuri de iluminat, saltele de pat si mobilier de calitate italiana.

Va punem la dispozitie peste 20.000 de modele Moderne, Clasice, Rustice, Corpuri de iluminat pentru exterior. Realizam la comanda corpuri de iluminat dupa model.

Materialele utilizate sunt foarte variate, cu texturi deosebite:  argint, rasini speciale, bronz, crom, ambra, nichel, alama, fier forjat, cristale swarovski, aur 24k, panza, ceramica, policarbonat, otel inoxidabil, alabastru, murano, ceramica, lemn, etc..

Va punem la dispozitie cataloage specializate de unde puteti alege produsele potrivite pentru dumneavoastra sau direct in site prin intermediul magazinului on-line.

Aducem pe comanda orice tip de corp de iluminat.

Sediul nostru principal se găsește in LUMINA, jud. Constanta.

Personalul nostru competent va fi bucuros să vă prezinte produsele de iluminat sau beneficiile avute in urma utilizarii saltelelor și pernelor de calitate și prin alegerea corectă a unei combinații somieră / saltea.

Firma SC MariDav Italia SRL, mulţumită personalului experimentat, este în masură să vă ofere consultanţă personalizată în vederea soluţionării problemelor legate de somn: produsele noastre garantează odihna perfectă, răspunzând perfect caracteristicilor fizice ale fiecărei persoane.

Bucuria si satisfacţia unei odihne depline sunt de nepreţuit: pentru aceasta MariDav Italia Srl, oferă servicii post-vanzare, pentru a garanta clienţilor nostri cele mai bune servicii posibile. Prin urmare, firma noastră are ca punct de referinţă orasul Constanţa: adresaţi-vă nouă pentru a vă rezolva orice problemă legata de somn sau decoratiuni interioare.

La MariDav Italia Srl din Lumina, jud. Constanţa căutăm să satisfacem pe deplin cele mai exigente cerinte ale clienţilor nostri, pentru noi nu este de ajuns sa vindem un produs, ci simţim ca ne-am făcut datoria atunci cand dumneavoastră sunteţi multumiţi de serviciile si produsele achiziţionate !