(10 Producatori)
Produse de Lux: Corpuri de iluminat, Saltele de pat si Somiere !

Fabbian


Corpuri de Iluminat, Italia

Firma Fabbian a fost infiintata in 1961 ca o companie ce proiecteaza si produce corpuri de iluminat pentru case si pentru magazine.
Acest aspet impreuna cu traditia acestei firme de a creea produse de calitate a fost intotdeauna evidentiat in produsele sale, iar rezultatul final a fost transformarea intr-o companie cunoscuta pe plan international. Rezultatele deosebite au fost obtinute printr-o continua munca bazata pe interpretarea nevoilor pietei in timp ce organizarea interna stabilea politici si strategii de marketing. Firma Fabbian este localizata in Nord - Estul Italiei, produce toate componenetele necesare corpurilor de iluminat in interiorul propriei fabrici, obtinand astfel o atingere distincta in interiorul propriei firme cu un design aparte si modern pentru o multime de produse cu stiluri diferite, interpretand noi concepte si idei din partea designerilor si arhitectilor internationali. Echipa de cercetare si dezvoltare este condusa de o echipa de experti calificati ce utilizeaza sisteme de control si procese computerizate in productia corpurilor de iluminat.


Ideal Lux


Corpuri de Iluminat, Italia

Firma Ideal Lux respecta standardele de calitate europene si romanesti, si imbina in moduri neasteptate sticla de Murano si cristalul Venezian intr-o colectie ideala, unica si luxoasa de corpuri de iluminat care pot sa ofere un ambient mai placut pentru apartamente, pensiuni, case, vile, hoteluri si restaurante.

Click pentru a accesa: Corpuri de iluminat Ideal Lux.


Lam Export


Corpuri de Iluminat, Italia

Lam Export este cu adevărat Made in Italy, în aderatul sens al expresiei. Am pus pasiune Si mândrie în ceea ce facem. Vom începe cu ideile designerilor noștri, care știu cum sa combine formele cu utilitatea practica, creând linii curate si atrăgătoare, folosind sticla de calitate superioara Si finisaje de metal la moda. Toate produsele noastre sunt fabricate in Italia intr-un mod ecologic. Cu alte cuvinte: noi dam viața emoțiilor dumneavoastră prin lumina. De la început, la Lam Export ne gândim la cum sa îmbunătățim viața clientului nostru: de la ușurința de instalare la utilizarea de materiale reciclabile Si a becurilor cu  consum de energie redus. Am lansat Si un program care vizează colectarea ideilor clienților noștri. Am pus, de asemenea aceeași grija in ambalajul pe care îl folosim. Ne-am întrebat: putem consuma mai puțin? Provocarea este de a actualiza în mod constant performanța ambalajelor noastre concomitent cu reducerea cantității de carton folosite, si ca acestea sunt puse in practica in tot ceea ce face Lam Export.


Swedy


Covoare

A fost anul 2001 când Paolo și Alberto Zontini au descoperit aceste covoare incredibile din PVC și au decis să le importe pentru Piața italiană.
Astfel sa născut colecția "Swedy", cu intenția de a îmbina calitatea și fiabilitatea suedeză cu gustul și designul italian.
De la început până în prezent, colecția a fost îmbogățită în fiecare an cu noi modele, prezentând întotdeauna culori și modele avangardiste, obținând un succes considerabil în rândul publicului și în numeroasele expoziții (Macef, Abitare il Tempo, Imagine Italia).
Swedy a devenit în câțiva ani marca preferată de covoare pentru bucătărie sau baie, datorită robusteții, ușurinței de utilizare și frumuseții produselor noastre.


Dorsal


Saltele de pat si somiere, Italia

Compania Dorsal din Italia, va pune la dispozitie produse de cea mai inalta calitate italiana: saltele de pat cu Memory,  cea mai mare densitate a materialului din Europa 55 - 90Kg/mc, perne cu Memory si latex si mobilier pentru saltele.

Firma Dorsal va ofera totodata consultanta personalizata prin intermediul angajatilor firmei MariDav Italia, special instruiti, privind produsele noastre si in vederea solutionarii problemelor dumneavoastra legate de somn.
Produsele noastre garanteaza odihna raspunzand perfect caracteristicilor fizice ale fiecarei persoane.
Accesati pagina cu mai multe detalii: click sau catalogul Dorsal.


Busetto


Scaune Moderne, Clasice si Rustice din lemn sau metal, tapitate cu piele naturala sau ecologica si alte materiale.

Așa cum copacii cei mai robusti au radacini adanci, compania Busetto are radacini adanci care absorb seva din valorile și cunoștințele transmise de generații de tâmplari de-a lungul secolelor, până la aparitia originilor familiei Busetto în laguna Veneției, în acele zile capitale existentei tâmplăriei. Un singur șantier naval avea 12 000 de tâmplari.

Compania Busetto a fost infiintata în 1945 de tatăl actualilor proprietari, Antonio Busetto. În anii următori razboiului, munca de tâmplăr a fost dedicată în primul rând mobilierului în toate variantele sale, si s-a specializat treptat în producția de scaune.

Datorită experienței mari și abilitățile tehnice obtinute în Germania, Antonio impreuna cu cativa prieteni au fondat o școală de desen, unde pentru câțiva ani a predat această disciplină, continuă acum in funcția de examinator.

Aproape toți producătorii de mobilă din acesta zona, astăzi unul dintre cei mai importanți din lume, au fost instruiți în acest institut profesional.

Întarita intr-un astfel de început, compania a crescut puternică.


Saltele Dormiflex


Saltele de pat si somiere, Italia

Dormiflex: din 1964 artizani de saltele de două generaÈ›ii…Prezentă pe piață de 50 de ani, Dormiflex pune in valoare si astăzi tehnica de meÈ™ter artizan cu hotărârea, eficienta si experienÈ›a acumulata de două generaÈ›ii pe care doar o mare companie le poate oferi. Dormiflex este specializata in producÈ›ia de saltele si somiere pentru sectoarele: domestic, hotelier si sanitar. Produsele Dormiflex sunt fabricate în întregime in Italia cu materiale de calitatea intai, si sunt certificate „Made in Italy”, Sistemul IT01-100% - Calitate italiana originala.


Baby Moto


Jucarii din Lemn Baby Moto

La prima achiziție Baby Moto, dragostea si plăcerea nu este doar pentru copii, ci și pentru părinți.
Când conduce È™i încearcă să-È™i menÈ›ină echilibrul, copii încep sa înveÈ›e să-È™i coordoneze miÈ™cările È™i pun in miÈ™care toÈ›i muÈ™chii întregului corp.
In primul rand
copiii îÈ™i vor întări muÈ™chii coapsei, care vor permite ulterior să câÈ™tige rapid un mers stabil în lumea adulÈ›ilor.

Când
copii conduc fără pedale obÈ›in încredere ce va permite învățarea uÈ™oara pentru a rula fără roÈ›i suplimentare.
Copii pe
o bicicletă fără pedale se miÈ™ca mai repede È™i pot tine pasul cu părinÈ›ii lor (astfel nu vor fi lăsaÈ›i în urmă).

Pentru mai multe detalii accesati detalii sau vezi produsele.


Leucos


Corpuri de Iluminat, Italia

Design È™i stil pure. Puritate clară a liniilor, lămpile Leucos sunt articole cu mare stil si emotii puternice, care au însemnat mereu un design excelent pentru produsele de iluminat la nivel  internaÈ›ional. Prin inovaÈ›ia tehnologică È™i explorare atentă in producerea de circa o mie de ani a sticlei, Leucos creează un stil atemporal de lumină, elegant È™i creativ. Leucos este ultimul pas al evoluÈ›iei lung a companiilor de iluminat italiene. I-Tre, Murano Due, Aureliano Toso, Galeria, Alt Lucialternative È™i Luxit cooperează È™i lucrează sub acelasi nume - Leucos.
Leucos este o firmă cunoscută la nivel global in lumea afacerilor cu produse de iluminat È™i va fi în viitor una dintre cele mai mari È™i mai importante companii de iluminat în Italia.

Pentru mai multe detalii accesati cataloagele pdf: Idea, Modo, Studio.


Muranos Glass Art


Sticla Original Venețiana

Confort Italia este în contact direct cu producătorii de sticlă veneÈ›iană, promovând produsele artistice originale realizate cu certificare Murano. La cererea clientului, putem oferi o soluÈ›ia potrivită cu necesitățile clientului preluând È™i transpunând in practică ideile acestuia prin tehnologia È™i calitatea Murano.